menu
Word Lid
Jens De Pauw wordt lijsttrekker in 2024

Jens De Pauw zal in 2024 als lijsttrekker naar de Eeklose kiezer trekken. In 2021 werd Jens voorzitter van de afdeling in Eeklo die sindsdien opnieuw op volle toeren draait. “We zullen ons vooral inzetten op de belangrijke thema’s: mobiliteit, leegstand, veiligheid en leefbaarheid” aldus Jens De Pauw.

Het loopt de laatste jaren niet echt van een leien dakje in Eeklo. We mochten eerst een bestuurswissel noteren na interne problemen bij de meerderheid. De strubbelingen kwamen ook naar boven bij de nieuwe meerderheid en zo zagen we recent nog de afzetting van schepen Marc Windey. “Al deze interne vetes hebben niet alleen voor vele vertragingen gezorgd, ze hebben er ook voor gezorgd dat het vertrouwen in de Eeklose politiek een flinke deuk kreeg” gaat De Pauw verder.

We zullen in ons eigen verkiezingsprogramma vooral focussen op de belangrijke thema’s: mobiliteit, leegstand, veiligheid en leefbaarheid. “Onze stad heeft heel veel potentieel, maar sommige zaken moeten dringend aangepakt worden. De leegstand is een dossier dat veel te lang duurt en zeer nefast is voor het imago van onze stad. Wij willen van Eeklo opnieuw een bruisend stadscentrum maken, waar jong en oud graag komen winkelen en de lokale horeca bezoeken. Daarnaast moeten de inwoners en bezoekers zich ook veilig voelen in onze stad” besluit Jens De Pauw.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF